Oskarshamn
Lämna feedback

Påskallaviks Gästgifveri

Övrigt

  • Påskallaviks Gästgifveri hos Kyparn.se
  • Påskallaviks Gästgifveri hos Kyparn.se
  • Påskallaviks Gästgifveri hos Kyparn.se

Vi vill väcka smakminnen till liv som dina mor- och farföräldrar uppskattade. Vi tror att det finns en önskan att återigen få uppleva hur en riktig kalvstek med gräddsås smakar. Smaker från ett liv som det var innan matproduktionen indu...

Vi vill väcka smakminnen till liv som dina mor- och farföräldrar uppskattade. Vi tror att det finns en önskan att återigen få uppleva hur en riktig kalvstek med gräddsås smakar. Smaker från ett liv som det var innan matproduktionen industrialiserades. Vi kan kalla oss en kulturarvskrog som lagar dagens husman, menyer samt kalas- och festmat för stora och små sällskap. Vi gör det på det gamla sättet och med de ursprungliga ingredienserna och den klassiska kryddningen serveerat i en tidstypis miljö..

Det innebär att vi också kommer att söka den kvalité på råvaror och garnityr som fanns innan matproduktionen industrialiserades. Läs våra olika menyförslag, så tror vi att ni förstår vilken typ av matupplevelse vi vill kunna erbjuda er både till vardag och kalas.

Gör ett besök och låter er väl omfamnas
av tidigare generationers smakminnen.